Servei de Dietista i Nutrició

"Que la medicina sigui el teu aliment i que l'aliment sigui la teva medicina"

Hipòcrates, s.V a.C.

 

Canvi d'hàbits saludables

Al nostre servei de Dietista i Nutrició valorem cada cas, de manera única i personalitzada, per poder elaborar una pauta de canvis d’hàbits alimentaris fixant objectius assequibles per a cada cas. No utilitzem una dieta estricte perquè està més que comprovat que, amb el temps, s’acaba abandonat.  Per saber-ne més sobre el canvi d'hàbits saludables clica aquí.

Alimentació sana i equilibrada

T’ensenyem a aprendre a fer una alimentació sana i equilibrada, a menjar amb consciència i a conèixer quins són els aliments que millor digereix el teu cos. Aprendràs a nodrir-te a partir d’aliments reals i eliminaràs els aliments processats i industrials de la teva dieta, que no t’ajuden gens.

Servei de dietista centre salut i rendiment Ariadna

Objectius realistes dins el teu dia a dia

T’acompanyem a fer el camí junts per tal de poder assolir uns objectius realistes segons les teves necessitats i buscant solucions als problemes del teu dia a dia. Els canvis que fem són graduals, és un procés d’aprenentatge i donem temps al nostre cos a adaptar-se a la nova alimentació.

D’aquesta manera, tenim una adherència molt més bona i duradora.

Disseny d'un menú personalitzat

Sabem que inspirar-te en els àpats i ser creatius amb la nostra dieta no és feina fàcil. Per aquest motiu, amb el nostre servei de Dietista i Nutrició t’ajudem a dissenyar un menú diari personalitzat especificant què menjar i com cuinar en cada àpat segons les teves necessitats i objectius.

Es té en compte l’estil de vida que tens, si practiques exercici físic i de quin tipus, si t’agrada cuinar,… per poder elaborar un menú que es pugui seguir bé i recuperar la salut que hem perdut.  

Alimentació per a esportistes

L'alimentació d'un esportista té relació directa amb el seu rendiment esportiu. El nostre servei de Dietista i Nutrició t'ajuda a saber què menjar en cada moment per tal de millorar el teu rendiment. També t’ajudem a perioditzar els àpats, els tipus de “snacks” esportius, a preparar isotònics, recuperadors… tot allò que necessites prendre abans, durant i després de l’activitat esportiva.

Si t'interessa saber més sobre alimentació per a esportistes visita el nostre apartat de Rendiment Esportiu.

Objectius reals pel teu dia a dia

Articles relacionats