No som el que mengem

No som el que mengem, sinó el que absorbim i el que ens nodrim. Cada dia més, no n’hi ha prou en alimentar-nos amb aliments saludables. Hi ha aliments sans que són dolents, és a dir, les verdures poden no ser saludables si s’han conreat amb molts pesticides i plaguicides, si s’han passat molt temps en càmares,… D’aquí ve la importància dels aliments ecològics, de temporada i pròxims (Km 0). Un cop tenim l’aliment a les mans, el segon punt important és la forma de cuinar-lo. Cal prendre consciència del què anem a menjar, cal que dediquem una mica del nostre temps a cuinar, fer-ho a temperatures baixes i amb materials no contaminables (evitar el tefló, l’alumini,…).

p-1024x683.jpg

Us adjunto un article molt interessant de la web “ets el que menges” que explica molt bé com podem menjar i absorbir bé el bròquil, les cols, les pastanagues i els tomàquets per beneficiar-nos de les propietats que tenen.

menjar i absorbir bé.

A continuació us poso un article, també de la web “ets el que menges” on explica els materials nocius de les paelles per la nostra salut i que calen evitar per cuinar. També, suggereix alternatives. Feu-hi una ullada.

quina paella compro?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *