El sol és bo o dolent?

Et fa por prendre el sol? Et fa por cremar-te?

Com tens la vitamina D? Sabies que la vitamina D intervé en molts processos metabòlics del nostre organisme? No només intervé en el metabolisme dels ossos, sinó que també ho fa en el sistema immunitari. Nivells adequats de vitamina D ens ofereix protecció a patir alguna malaltia com ara càncer, diabetis, esclerosi múltiple, síndromes metabòlics, artritis reumatoide, infeccions,…

Ara que som a la primavera i arriba l’estiu, podem començar a incrementar els nivells de vitamina D i fer reserves per l’hivern que ve. Us adjunto un article de la web Associación de Oncología Integrativa que explica molt bé com fer banys de sol en funció del nostre fototipus de pell i sense cremar-nos. És molt important fer-ho de manera esgalonada, fent servir productes naturals per hidratar-nos la pell i nodrir-nos d’aliments rics en antioxidants que ens poden protegir dels raigs “dolents” del sol.

sol.jpg

Article “Al sol sin miedo”

Hi ha estudis científics que demostren que la gent que s’exposa més al sol, de manera progressiva i regular, al llarg de l’any tenen menys risc a patir melanomes. I encara més interessant, el sol és un antidepressiu molt efectiu!

A prendre el sol!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *