Canvi d'hàbits saludables

Ajudem a fer un canvi d’hàbits saludables per obtenir la màxima adherència i evitar recaigudes

Orientació alimentària

Per tal d'aconseguir un canvi d'hàbits saludables, elaborem una pauta o combinació d’aliments especialment indicats en casos d’intoleràncies alimentàries, al·lèrgies, males digestions,… amb la finalitat de restaurar l’intestí i millorar la seva flora intestinal per tal d’obtenir el màxim de nutrició possible i la mínima entrada de toxines a l’organisme. També, recomanem els millors aliments per a síndromes metabòlics, inflamació crònica i trastorns hormonals; per optimitzar el rendiment esportiu. Aquest canvi d’hàbits alimentaris es dissenya conjuntament amb l’usuari, en funció de l’estil de vida, dels horaris i del temps disponible per cuinar.

Si vols saber en què consisteixen els aliments processats i els aliments reals, aquí t’expliquem una petita crònica de com la indústria alimentària americana té molta influència als ciutadans americans que va viure l'Ariadna amb la pròpia pell. I el nostre país va pel mateix camí. 

canvi d' hàbits saludables alimentaris

Exercici Físic

Moure’ns és molt important per activar i millorar les funcions del nostre metabolisme. Elaborem una periodicitat d'exercici físic adaptada a la situació per ajudar a perdre pes, augmentar força, reduir inflamació crònica de baix grau,… ja que massa exercici físic pot ser un inconvenient. Si és necessari, podem recomanar-te un entrenador personal que t'ajudarà a fer el canvi d'hàbits saludables que necessites.

Descans

El descans, tan el nocturn com el diürn, és una part vital per la nostra salut. És com beure aigua o menjar, no podríem viure sense el descans. T’ajudem a respectar al màxim el rellotge biològic proporcionant-te eines per aprendre a compaginar-ho amb les jornades laborals extenses que ens fan viure la societat, les quals no ens estan ajudant gens.

Comença el canvi d'hàbits saludables ara

Articles que et poden ajudar